Detacheren

Detacheren

Detacheren als u een afgebakend project of een tijdelijke baan maar wel voor langere periode heeft? U wilt personeel van buiten af, maar zit niet te wachten op lange werving en selectieprocedures of administratieve rompslomp? Laat Emwerk Uitzendbureau dat dan voor u doen. Dit kan Emwerk Uitzendbureau natuurlijk allemaal voor u regelen. Zo ver de overeenkomsten. 

Bij een detachering is uw tijdelijke werknemer in dienst van Emwerk Uitzendbureau, deze worden vaak ingezet met langlopende contracten. Het gaat om het vervullen van een vaste positie voor langere tijd binnen de organisatie van u als opdrachtgever of een langlopend project. De arbeidsvoorwaarden worden voor een detachering besproken en zijn daarom vaak beter dan die van uitzendkrachten. Detacheren is een goede oplossing als je medewerkers aanneemt voor een vaste positie binnen de organisatie of tijdens langlopende projecten. Detacheren wordt ook toegepast als verlengde proeftijd om risico’s met nieuwe werknemers te vermijden.

Detachering begint en eindigt meestal op van te voren vastgestelde data. Het grote voordeel voor u is de vrijheid ten opzichte van de tijdelijke werknemer, terwijl u toch de zekerheid heeft dat de kracht beschikbaar blijft.

Contact Emwerk
Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bezoeken aan de Oosterbracht 17 te Emmen.

Solliciteer op Detachering