Over Ons

Emwerk is het uitzendbureau die actief is in allerlei sectoren die we goed kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken.

Emwerk verzorgt services zoals UitzendenPayrollingDetacheren en Werving & Selectie en het bemiddelen van ZZP’ers.

Betrokken
Al onze flexkrachten kennen wij persoonlijk. We hebben dan ook regelmatig contact met onze mensen en vragen hoe het gaat. Emwerk is het uitzendbureau dat zich kenmerkt door een sterke betrokkenheid en een persoonlijke benadering naar de klant als ook de werkzoekende. De juiste kandidaat op de juiste plaats is dan ook ons motto.

Steeds meer organisaties willen een flexibel personeelsbestand om op economische fluctuaties in te spelen.

Oprecht
Wij proberen om bij alles wat we doen oprecht te zijn. De basis van een langdurige relatie is immers eerlijkheid. We houden dus niet iemand aan het lijntje: we zijn oprecht naar opdrachtgevers wanneer we niet aan een vraag kunnen voldoen. En als we weten dat we een flexwerker moeilijk kunnen bemiddelen, dan geven we dat aan.

Daadkrachtig
Geen woorden, maar daden! Emwerk weet wat er van de flexwerkers wordt verwacht en handelen daar ook naar. Besluiten zijn er om genomen te worden. Door de korte lijnen in onze organisatie kan Emwerk direct inspelen op uw behoefte.

Want steeds meer organisaties willen een flexibel personeelsbestand om op economische fluctuaties in te spelen. Door de korte lijnen in onze organisatie kan Emwerk direct inspelen op uw behoefte.

De juiste kandidaat op de juiste plaats is dan ook ons motto.

Emwerk, werk(t) voor iedereen

Contact Emwerk
Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bezoeken aan de Oosterbracht 17 te Emmen

Solliciteer op Over ons