Uitzenden

uitzendbureau

De kernactiviteit van Emwerk is het werven en selecteren van zowel uitzendkrachten als vaste medewerkers. Wanneer u als opdrachtgever een aanvraag doet bij Emwerk voor een uitzendkracht dan gaan wij voor u aan de slag om de juiste match te maken tussen uw aanvraag en de beschikbare uitzendkracht. Als de match is gemaakt wordt een uitzendkracht ter beschikking gesteld aan u om arbeid te verrichten. Dit is een typische vorm van uitzenden.

Daarnaast informeren, begeleiden en evalueren wij uw uitzendkracht. En natuurlijk vragen we regelmatig wat u vindt van de samenwerking en onze dienstverlening. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn, zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie”.

In de uitzendovereenkomst kan een uitzendbeding worden opgenomen, uitzendovereenkomst met uitzendbeding. In dit beding wordt bepaald onder welke omstandigheden de uitzendovereenkomst van rechtswege eindigt. Voorbeelden hiervan zijn dat de uitzendovereenkomst eindigt wanneer de opdracht tot een einde is gekomen In het beding is tevens opgenomen dat de uitzendovereenkomst bij ziekte eindigt.

Bij een overeenkomst met beding kan een uitzendkracht ieder moment beslissen te stoppen met werken.

Vooral in de vakantieperiode, bij seizoensarbeid, bij ziekte van vast personeel of bij een zwangerschapsverlof van een van uw vaste medewerkers is de behoefte aan tijdelijk personeel extra groot. Het is niet altijd duidelijk voor welke periode u extra inzet nodig heeft binnen uw organisatie. Of het nu voor een extra paar handen is voor een dag of een medewerker voor een langere periode.

De uitzendconstructie is een goede oplossing wanneer je piekwerkzaamheden hebt maar geen tijd of ruimte hebt om nieuwe medewerkers te werven. Je bent niet gebonden aan deze werknemers en kunt na de piek afschakelen. Uitzenden is dus een goede keuzen voor een tijdelijke en onverwachte piek.

Contact Emwerk
Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bezoeken aan de Oosterbracht 17 te Emmen

Solliciteer op Uitzenden