Werving & Selectie

Werving & Selectie

Werving & Selectie Wilt u geen uitzendkracht inlenen, maar meteen iemand bij u in dienst nemen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

U geeft ons uw wensen aan en wij verzorgen voor u de werving & selectie. Dit betekent dat u geen advertentie hoeft te zetten en tientallen sollicitatiebrieven door moet worstelen. Wij werken hierbij nauw samen met jouw bedrijf, zodat we
er zeker van zijn dat we de juiste kandidaat vinden die voldoet aan de eigenschappen waar jij behoefte aan hebt. Op basis van de informatie vinden wij de ideale kandidaat voor de functie. Wij houden hierbij rekening met de eisen van de functie en de kwaliteiten van de kandidaat. Geen eindeloze zoektocht door sollicitatiebrieven en CV’s. Wij selecteren de kandidaten, waarna jij aan de hand van sollicitatiegesprekken de ideale werknemer kan vinden.

Het grootste voordeel is van het inzetten van Emwerk
Uitzendbureau is tijdbesparing. Wij gebruiken onze kennis en expertise om een
goede match te vinden. Vervolgens hoef jij alleen de sollicitatiegesprekken te
voeren. Terwijl wij de vacature opstellen en uitzetten in ons netwerk kun jij
je richten op het ondernemen. 
Het bespaart u tijd, moeite en kosten. Emwerk Uitzendbureau
blijft nauw met je samenwerken, zodat we er zeker van zijn dat we de kandidaat
vinden die aan jouw eisen voldoet.

Wij doen dus het gehele voortraject en u maakt de beslissende keuze

Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn, zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie”.

Goedkoop en efficiënt dus!

Contact Emwerk
Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bezoeken aan de Oosterbracht 17 te Emmen

Solliciteer op Werving & Selectie